Vijveradvies

5ers kan u advies geven als u op zoek bent naar een vijver, zwembad, fontein of een ander waterelement. Omdat 5ers onafhankelijk is en niet gekoppeld is aan een bepaald merk of leverancier kunnen wij voor u op zoek gaan naar het meest geschikte product passende bij uw wensen of uw budget.
Indien u een idee heeft, kunt u ons benaderen om u te adviseren bij de opzet van uw idee. U kunt dan denken aan vorm, maatvoering, te gebruiken materialen, type filtersysteem passende bij het type vijver etc. etc. Voor dit advies betaalt u een vast bedrag afhankelijk van de grote van het project en de geschatte tijd die nodig is om een volledig advies te kunnen maken.
Indien u besluit om 5ers in te schakelen om dit advies verder uit te werken, dan zal er eerst een ontwerp worden gemaakt.

Vijverontwerp

Als duidelijk is wat u wilt en akkoord gaat met het door 5ers gegeven advies, dan kan dat advies uitgewerkt worden in een ontwerp. Met dit ontwerp kunt u zelf aan de slag, u kunt het door 5ers uit laten voeren of zelfs door derden. Indien u ervoor kiest om met het ontwerp zelf aan de slag te gaan, dan betaald u voor het advies. Indien 5ers het technisch ontwerp mag maken en de producten mag leveren, dan worden de kosten afhankelijk van de grote van de opdracht niet of deels doorberekend.