5ers: Onderhoudsvriendelijke vijvers, chloorvrij zwemmen, fonteinen en andere bewegende waterpartijen.

Professioneel en ambitieus, betrouwbaar en zorgvuldig. 5ers is een bedrijf waar opleiding, praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. 5ers maakt een 3D (vijver, fontein, waterpartij) ontwerp, adviseert over de mogelijkheden van de vijver of waterpartij, installeert zelfreinigende filters en bouwt daarmee onderhoudsvriendelijke vijvers, fonteinen en andere waterpartijen. Een uniek en krachtig concept voor gegarandeerd vijver- fontein- en ander water en chloorvrij zwemplezier. Wilt u toch met chloor of is dat een wettelijke vereiste, dan kan 5ers dat ook voor u uitwerken en verzorgen.

Vijvers, fonteinen of andere waterpartijen, onderhoudsvriendelijk en op maat gemaakt

5ers werkt in opdracht voor particulieren en bedrijven. Zij neemt de volledige verantwoordelijkheid over uw vijver- of fonteinproject. Van ontwerp tot uitvoering van vijver- en filtertechniek, advies, coördinatie en budgetbewaking. Op basis van heldere afspraken komt u nooit voor verrassingen te staan. Door samenwerking met onder andere architecten, hoveniers, bouwbedrijven, aannemers, grondverzet bedrijven, tuincentra, electro, automatisering en installatiebedrijven, kunnen wij op alle gebied snel handelen.

Ook een prachtige vijver, fontein of levendige waterpartij bij uw huis, bedrijf of in uw gemeente?

U wilt graag eens met ons om tafel om uw wensen en ideeën te bespreken? Wij werken door heel Nederland en daarbuiten. Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of u kunt via het contact formulier uw wensen aangeven, waarbij wij u indien gewenst bellen of via mail een reactie sturen. Wij zijn u graag van dienst.

Tuin/Vijver Algemeen

www.steenhandelkusters.nl
www.vijver.startpagina.nl

Hoveniers/Landscapers

www.eeckenborgh.nl
www.kamsteegtuinen.nl

Filter systemen

www.oase-livingwater.nl

Nieuws

De fontein in de gemeente Venray draait inmiddels een aantal maanden en is een toevoeging op het centrum.
5ers start binnekort met de aanleg van een mooi project bij een particulier in Venray. 
Voor meer nieuws klik boven in de balk op nieuws!