Ook zwembad advies en aanleg door 5ers

Wilt u ook een zwembad in uw tuin?

Wat zijn de opties en wat gaat me dat kosten?

5ers overlegt met u welke wensen u heeft qua afmetingen van het bad zoals lengte, breedte en diepte en bekijkt of deze wensen en positie van het zwembad passen binnen het bestemming plan en of uw woonsituatie. Afhankelijk van de algemene richtlijnen voor privé zwembaden en de richtlijnen van uw gemeente kunnen er restricties hangen aan mn de lengte en breedte en de plek van het bad.

Daarna kijken we naar zaken als de bereikbaarheid qua graven en afvoeren van de grond en de rest van het bouwkundige gedeelte, en de details qua afwerking en evt speciale wensen zoals type water circulatie systeem, beton of folie afwerking, een trap, verlichting, verwarming, Jet stream etc etc.

5ers werkt al jaren samen met leveranciers voor zowel de vijver als zwembad branche en wil zich meer toe gaan leggen op het aanleggen en bouwen van zwembaden omdat het een mooie discipline is binnen de water techniek branche.

Meer weten over het door 5ers laten bouwen van een zwembad, bel voor een afspraak of stuur een mail voor een richt offerte.

Bekijk de projecten