Beregening advies en aanleg door 5ers

5ers is een bedrijf met een technisch HBO werk en denk niveau in de breedste zin van het woord. Door deze brede technische kennis is 5ers de afgelopen 2 a 3 droge jaren door diverse hovenier bedrijven gevraagd om ook beregening installaties aan te leggen.

De leveranciers waar 5ers al jaren mee werkt leveren buiten vijver producten ook beregening installatie producten en hebben kennis van alle aspecten van deze tak van sport om het juiste product en advies te geven. Zowel de merken Rain Bird als Hunter kunnen worden geleverd. Inmiddels heeft 5ers meerdere eenvoudige maar ook complexe beregening installaties aangelegd.

Dus bent op zoek naar een partij die in staat is uw beregening installatie aan te leggen, dan bent u bij 5ers aan het juiste adres.

Heeft u al een prijs of voorstel/plan liggen voor een beregening installatie dan kunt u 5ers ook inhuren voor het nalopen van deze offerte als second opinion of een vergelijkende offerte aanvragen.

Wilt u zien welke projecten 5ers zoal gemaakt heeft, klik dan op de button hieronder. Dan word u doorgestuurd naar de projecten pagina.

Bekijk de beregening projecten

Ook interesse?

Klik dan op de button ``Neem contact op``